Tuinaanleg

Wij verzorgen de complete aanleg van tuinen en terreinen naar ons ontwerp of het ontwerp van de klant.

Tuinontwerp

Iedereen heeft een andere smaak op het gebied van tuinen. Voor het maken van een goed tuinontwerp is creativiteit en inzicht in de mogelijkheden en wensen nodig. Het is dan ook belangrijk voor de ontwerper om goed naar de klant te luisteren.

Bestratingen

Hovenier TuinID Jarno Mussche in Staphorst is werkzaam voor particulieren en bedrijven in een regio van zo'n 30 km rond Staphorst en verzorgt (sier)bestratingen.

Een tuin is inmiddels alom geaccepteerd als een soort buitenkamer, waar het in de warme maanden prima vertoeven is.

De aanblik van een tuin wordt voor een groot deel bepaald door een (sier)bestrating, tegenwoordig is er een zeer ruime keuze aan steensoorten, verkrijgbaar in allerlei patronen, kleuren, maten en uitvoeringen. U kunt denken aan prachtige, grillige natuursteen, in miljoenen jaren gevormd tot een uniek product met een bijzondere uitstraling, maar u kunt ook denken aan hand gebakken klinkers of kinderkopjes. 

Allerlei buitenactiviteiten worden georganiseerd zoals het BBQ'en en het aangaan en onderhouden van sociale contacten. In de overige seizoenen is een goed aangelegde tuin of groenvoorziening een blikvanger voor bezoekers of passanten. .