Tuinaanleg

Wij verzorgen de complete aanleg van tuinen en terreinen naar ons ontwerp of het ontwerp van de klant.

Tuinontwerp

Iedereen heeft een andere smaak op het gebied van tuinen. Voor het maken van een goed tuinontwerp is creativiteit en inzicht in de mogelijkheden en wensen nodig. Het is dan ook belangrijk voor de ontwerper om goed naar de klant te luisteren.

Tuinaanleg

Hovenier TuinID Jarno Mussche in Staphorst is werkzaam voor particuliere klanten en bedrijven in de omgeving van Staphorst, zo verrichten wij onze hovenierswerkzaamheden in onder andere Hoogeveen, Zwolle, Hasselt, Rouveen, Zwartsluis, Genemuiden, Vollenhove, Meppel, Zuidwolde, Ommen en Dalfsen. Globaal spreken wij dan over ongeveer 30 km rondom Staphorst. 

Van tuin ontwerp tot tuinaanleg

Nadat een professioneel ontwerp door ons of door derden gemaakt is en wij het eens zijn over de in te plannen werkzaamheden, gaat wij voortvarend en vakkundig voor u aan de slag. Door onze ruime ervaring en het feit dat wij onze vakkennis voortdurend op peil brengen en houden bent u verzekerd van een deskundige aanpak van uw project, klein of groot. Een belangrijk onderdeel van een succesvolle tuin of groenvoorziening is een goed beplantingsplan, hierin zijn wij zeer creatief. De beplanting wordt zo op elkaar afgestemd dat u in alle seizoenen kunt genieten van een representatieve tuin of groenvoorziening. 

Indien nodig verzorgen wij ook het benodigde grondwerk voor u om zo de aanleg van uw droomtuin mogelijk te maken en kunnen wij de (sier)bestrating voor uw verzorgen, of het nu gaat om de aanleg van een terras of een compleet parkeerterrein, alles is bespreekbaar bij hoveniersbedrijf TuinID Jarno Mussche in Staphorst. Om uw tuin geheel volledig te maken kunnen wij voor u een gazon aanleggen, hetzij van gewoon gras, maar veel klanten kiezen tegenwoordig voor kunstgras. Door de nieuwste technologische ontwikkelingen heeft kunstgras een grote ontwikkeling doorgemaakt, waardoor een grote slijtvastheid, kleurechtheid en een grote duurzaamheid wordt bereikt met de toepassing van kunstgras. Daarbij is kunstgras tegenwoordig nauwelijks te onderscheiden van echt gras. 

De aanleg van verlichting

Om uw tuin een extra dimensie te geven kunnen wij voor u de functionele- of sfeerverlichting aanleggen, bijzonder geschikt om bepaalde objecten in uw tuin te accentueren. Voor de benodigde privacy plaatsen wij erfafscheidingen zoals schuttingen  en verzorgen wij alle houtbouw, zoals terrasoverkappingen. 

Om uw tuin een bijzondere charme te geven is de aanleg van een waterpartij of vijver een goed keuze, ook dit kan hovenier TuinID Jarno Mussche voor u op deskundige en duurzame wijze voor u realiseren. Bij alle werkzaamheden hanteren wij een nette werkwijze, zodat u zo min mogelijk overlast zult ondervinden van onze aanwezigheid, alle oude tuinmaterialen worden door ons afgevoerd, zodat u zo snel mogelijk kunt genieten van uw droomtuin.