Tuinaanleg

Wij verzorgen de complete aanleg van tuinen en terreinen naar ons ontwerp of het ontwerp van de klant.

Tuinontwerp

Iedereen heeft een andere smaak op het gebied van tuinen. Voor het maken van een goed tuinontwerp is creativiteit en inzicht in de mogelijkheden en wensen nodig. Het is dan ook belangrijk voor de ontwerper om goed naar de klant te luisteren.

Tuinonderhoud

Uw droomtuin is met veel zorg ontworpen en aangelegd, maar kan zijn charme verliezen door geen of gebrekkig onderhoud, TuinID Jarno Mussche in Staphorst verzorgt dit onderhoud in alle seizoenen waardoor de tuin of groenvoorziening in alle seizoenen er keurig verzorgd uitziet.

Hovenier TuinID Jarno Mussche in Staphorst is werkzaam voor particulieren en bedrijven in een regio van zo'n 30 km rond Staphorst en heeft zich onder andere gespecialiseerd in het al dan niet op contractbasis onderhouden van tuinen, singels en plantsoenen en verricht dit altijd op punctuele basis, voor ons geldt; afspraak is afspraak. 

Onderhoud op maat met een onderhoudscontract

Incidenteel onderhoud is altijd mogelijk, maar het beste resultaat wordt bereikt door regelmatig onderhoud, hiermee voorkomt u achterstanden, waardoor u in de toekomst misschien komt te staan voor ingrijpende zaken met de bijbehorende mogelijk hoge kosten. TuinID Jarno Mussche kan hiervoor aantrekkelijk geprijsde onderhoudscontracten aanbieden, de omvang van de werkzaamheden wordt met u overeengekomen, hierin leveren wij maatwerk. 

Een onderhoudscontract voor uw tuin, border, singel of plantsoen kan bestaan uit de volgende werkzaamheden, al dan niet seizoensgebonden en alle combinaties zijn mogelijk en bespreekbaar bij hovenier TuinID Jarno Mussche. Wij verzorgen de periodieke snoeibeurten in het voorjaar en het najaar, waardoor u verzekerd bent van een optimale conditie van uw struiken en bomen en deze u zullen begroeten met een overweldigende bloemenpracht. 

Ook het gazon kan worden onderhouden en bemest in deze periode, waarbij ook aandacht wordt besteed aan het verwijderen van mos, wat een grasmat kan verstikken. Wekelijkse maaibeurten kunnen wij ook verzorgen. Alle seizoensgebonden onderhoudswerkzaamheden zijn bij ons in goede handen, wij zorgen voor het winterklaar maken van uw tuin of terrein en verrichten boomonderhoud, en het in topconditie houden van heggen en bomen door vakkundig snoeiwerk en waar nodig bemesting. 

Onderhoud van uw bestrating

Op den duur kan straatwerk gaan verzakken, aangetast worden door de weersomstandigheden of een goede basis vormen voor de ontwikkeling van mossen, waardoor de (sier)bestrating er niet fraai meer uitziet. Alle herstel- en onderhoudswerkzaamheden aan de (sier)bestrating in Staphorst en omstreken kunnen worden verzorgd door TuinID Johan Mussche. Kortom; wij verzorgen een compleet tuinonderhoud. Heeft u aanvullende of afwijkende wensen, neem dan voor alle mogelijkheden contact op met ons, wij adviseren u graag en passen onze vrijblijvende offerte volledig aan op uw individuele wensen en behoeften.