Tuinaanleg

Wij verzorgen de complete aanleg van tuinen en terreinen naar ons ontwerp of het ontwerp van de klant.

Tuinontwerp

Iedereen heeft een andere smaak op het gebied van tuinen. Voor het maken van een goed tuinontwerp is creativiteit en inzicht in de mogelijkheden en wensen nodig. Het is dan ook belangrijk voor de ontwerper om goed naar de klant te luisteren.

Tuinontwerp

Hovenier TuinID Jarno Mussche in Staphorst werkt voor particulieren en bedrijven in een straal van ongeveer 30 kilometer rond Staphorst, zo kunt u ons ook inschakelen in onder andere Hoogeveen, Zwolle, Hasselt, Rouveen, Zwartsluis, Genemuiden, Vollenhove, Meppel, Zuidwolde, Ommen en Dalfsen. Dit wordt voor de klant meteen visueel, waardoor alle aanpassingen in goed overleg gedaan kunnen worden alvorens met de aanleg van de tuin wordt begonnen. 

Wij ontwerpen uw tuin zoals u dat wilt

Gaat uw voorkeur uit naar een strakke tuin, een wilde tuin, een onderhoudsvrije tuin of een klassiek ogende tuin, alles is mogelijk en bespreekbaar en altijd maatwerk. De professionele schetsen van hovenier TuinID Jarno Mussche getuigen van een grote creativiteit en flexibiliteit, waarbij volledig rekening wordt gehouden met de individuele wensen van de klant en het beschikbare budget. Door onze ruime ervaring kunnen wij u hierin prima adviseren, zo kan er bijvoorbeeld door een iets andere indeling van het ontwerp soms een aanzienlijke ruimtewinst worden gerealiseerd of zou aan de hand van uw wensen bijvoorbeeld een boom geplant worden die over een paar jaar alle zon in de tuin zal wegnemen. 

Een goed tuinontwerp vereist grondige kennis van aanleg en beplantingen, daarom kunt u dit goed overlaten aan hovenier TuinID Jarno Mussche in Staphorst, wij zij hierin zeer creatief en deskundig, waardoor u verzekerd bent van het optimaal haalbare eindresultaat. Uw tuin is tenslotte tegenwoordig een soort buitenkamer, waar het in de warmere maanden goed recreëren is, maar waar u ook in de overige seizoenen van wilt genieten. 

Van tuinontwerp naar tuinaanleg

De aanleg van uw droomtuin begint met een goed tuinontwerp door hoveniersbedrijf TuinID Jarno Mussche. Een belangrijk onderdeel van een tuinontwerp is een uitgebalanceerd beplantingsplan, dit bepaalt uiteindelijk het uiterlijk van de tuin in alle jaargetijden en moet daarom deskundig samengesteld worden, TuinID Jarno Mussche heeft hierin een zeer ruime ervaring en beschikt over de kennis om u hierin zorgvuldig te adviseren. Een belangrijke factor hierbij is ook de tijd aan het onderhoud die u aan uw tuin kwijt wilt zijn en welke functionaliteit u ervan wenst en uiteraard kunnen smaken verschillen, waardoor onze voorstellen kunnen afwijken van uw ideeën, de klant is hierin uiteraard koning. Wij zijn pas tevreden als u dat bent. Neemt u voor alle mogelijkheden contact met ons op per e-mail of per telefoon, wij komen graag bij u langs om de situatie ter plaatse te bespreken en uw droomtuin te ontwerpen.